Vélemények

A hamburger valami isteni! Nem hittem volna, hogy a vega kaják tudnak ennyire finomak lenni! Bátran ajánlom minden húsimádó ismerősömnek, hogy kóstoljon meg a VegaCity-ben egy hamburgert, tuti, hogy nem fog csalódni!  Szívesen el is kísérek bárkit 

István

———————–

Ha lehetne 6☆-ot adnek! Egyike az olyan helyeknek Budapesten, ahol meg sosem csalodtam, pedig eleg gyakori vendeg vagyok. Mindig finom es valtozatos az etel. A kiszolgalas mindig kedves es segitokesz. Kedvenc helyem! Azt gondolom, hogy az is sok mindent elarul, hogy a sor ebed idoben sokszor majdnem a Kalvin terig nyulik, de megeri kivarni!

Fanni

———————–

Nem csalódtam a helyben. Bár még csak 3 alkalommal jártam ott, terveim szerint, lesz a jövőben abból még több is, ahányszor csak a környéken járok. Nem lehet nem szeretni, és a hummus tál valami isteni. (Alapból falafel függő vagyok, de ez 10/10.)

Ildi

———————–

Csak szuperlativuszokban tudok beszélni a helyről! Lassan a fél munkahelyemet oda is szoktattam  Hatalmas a választék, a konyha jó és az árak is. A kiszolgálás kedves. Minden szuper!

Dóra

———————–

Változatos a kínálat, persze megvannak a standard fogások is, amit szívesen választok újra meg újra (a Hungaroburger mennyei és laktató, és a SUBJI-k sem okoztak még soha csalódást . Köszönöm a VegaCity dolgozóinak, hogy nap, mint nap elénk teszik az új és a régi fogásaikat egyaránt 

Szabrina

———————–

Nem vagyok vega,habár mostanaban nem kivánom a húst így nem is eszem. Nagyon finom volt a mai grillezett sajt és a makaróni?..valami isteni hús nelkul..nyami. Bepusztítottam. 

Noémi

———————–

Tejérzékenyeknek egy kincs ez a gyors étterem!! Végre egy igazi hely, ahol tejmentesen lehet főételt, levest és desszertet is kapni. És nem néznek furán Rád, mikor rákérdezel, hogy biztosan tejfehérje mentes?  Hanem felajánlanak még gluténmenteset is. Nagyon kedvesek, türelmesek, mikor végig kérdezed mi mit tartalmaz. És szuper tiszta az illemhely is! Nem utolsó sorban, elsőre kipróbált vegán ételük ízletes, vitamindús és finom:)!!

Brigitta